2010-09-30 13:12:02• hírek • Szatmár.ro

Állójegyek a helyszínen

Fábry Sándor és Aranyosi Péter fellépésére korlátozott számú állójegyet adnak ki.

Ahogy kiderült, hogy október 2-án 19 órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési Házában fellép az ismert magyarországi showman, Fábry Sándor, illetve a stand up műfajának egyik csillaga, Aranyosi Péter, az érdeklődők megrohanták a színház jegyirodáját. A jegyek rövid időn belül el is fogytak, a szervezők pedig pótszékekkel egészítették ki a Művelődési Ház ülőhelyeinek számát.

Az érdeklődés azonban továbbra sem lankad, így a szervezők  - azért, hogy egyetlen érdeklődő se maradjon le a humorestről - úgy döntöttek, hogy a helyszínen korlátozott számban ugyan, de állójegyeket bocsájtanak ki. Érdeklődő pedig valószínűleg lesz bőven, hiszen a szombat esti műsorban a magyarországi humor-élet két kiemelkedő alakja szórakoztatja a közönséget.

Fábry Sándor, az RTL Klubon futó Esti Showder házigazdája több mint 12 évvel ezelőtt vált igazán ismertté a nagyközönség számára, de azelőtt is aktívan dolgozott a showbizniszben: évekig vezette a Hócipő nevű humorlap Dizájn Center rovatát, írt és előadott a Rádiókabaréban, több mint negyven forgatókönyvet írt. Sajátos humorát rengetegen kedvelik, a világ minden táján ahol magyarok élnek, vannak rajongói.

Aranyosi Péter a magyarországi stand up comedy úttörője, a Dumaszínház alapító tagja, a Rádiókabaré állandó szereplője, írója és szerkesztője, hosszú ideig a showderes Design Center egyik alapembere, Fábry munkatársa volt. Humorával, történeteivel és sajátos meglátásaival segít megfeledkezni a mindennapok gondjairól.


Fábry Sándor fellépése


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: